BEES & THINGS KÖPVILLKOR

1. ALLMÄNT

Följande villkor gäller för avtal med Bees and Things AB, nedan kallat "B&T" eller "Vi" och gäller köp och leverans av vara/varor till kunder i Sverige samt kunder i de länder vi levererar till.

B&T säljer hållbara produkter i fysiska butiker i enlighet med Konsumentköpslagen (1990:932). Villkoren nedan gäller vid butiksköp utom där undantag är angivna som t ex villkor kring öppet köp och returnerade varor. Naturkompaniet säljer även kläder och utrustning via webbutiken på Beesandthings.com, i enlighet med Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. B&T säljer till privatpersoner och företag där i det senare fallet, syftet är att företagets anställda ska nyttja produkterna. B&T säljer inte till företag för vidareförsäljning. Vid misstanke om vidareförsäljning förbehåller sig B&T rätten att neka köp/makulera order.

B&T förbehåller sig rätten att uppdatera dessa köpvillkor om skäl för det föreligger, utan att meddela kund. Vi rekommenderar därför att kund läser villkoren inför varje köp.


2. PRISER

Pris anges i svenska kronor, SEK, och inkluderar moms för order till mottagare inom EU. Momsbeloppet redovisas på orderbekräftelsen/kvittot. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, slutförsäljningar, lagerfel, leveransförseningar etc. i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning.

Priser och rabattkoder i webbutiken

Vid köp i webbutiken gäller att en produkt som redan har skickats från vårt lager inte påverkas av en eventuell prishöjning eller -sänkning som sker efter ordertillfället, t.ex. vid kampanjer, rea, eller förändrad prissättning.

B&T kampanjer är alltid tidsbegränsade. För att ta del av olika kampanjer ger vi ibland ut rabattkoder som för sin giltighet ska anges i webbutikens kassa innan ordern skickas in. Koderna är i regel bara giltiga för ett köp och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vi ber dig som använder en rabattkod att kontrollera extra noga att priset på din order har blivit korrekt innan du klickar på ”Köp nu”. Är priset inte korrekt, vänligen kontakta Kundservice.

B&T förbehåller sig rätten att vid missbruk eller otillbörligt bruk av kampanjer eller rabattkoder, makulera order. Koder och kampanjer som publicerats på andra hemsidor än Beesandthings.com tar vi inte ansvar för.


3. BETALNINGSANSVAR OCH ÅLDERSGRÄNS I WEBBUTIKEN

Att lägga en order via B&Tmedför betalningsskyldighet. Du som kund godkänner det betalningsansvaret genom att acceptera våra köpvillkor i kassasteget och klicka på knappen "Köp nu".

B&T expedierar inte beställningar till personer under 18 år utan godkännande av målsman.


4. BETALNING

I våra fysiska butiker och på Beesandthings.com kan du betala med följande betalningsalternativ:

a) Betalkort*
b) B&T presentkort

Köp på Beesandthings.com kan du även betala med:

c) Klarna Faktura**
d) Direktbank***

Kunder bosatta utanför Sverige kan endast betala med:

a) Betalkort (MasterCard, VISA kredit-/kontantkort)

*MasterCard och VISA kredit-/kontantkort
**Gäller för kunder med bostadsadress i Sverige och svenskt personnummer (krav för faktura)
***Handelsbanken, Swedbank, Nordea, SEB, Sparbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken. Observera att onlineköp av presentkort endast kan betalas med direktbank.

Betalning med kort

När du gör en beställning online med kortbetalning så auktoriseras först kortet. Du får därefter ett e-postmeddelande som bekräftar att beställningen har kommit fram till B&T och köpbeloppet reserveras på ditt kort. Vi drar inga pengar från kortet förrän vi har behandlat din order och skickat den från vårt lager. Om kortet inte blir auktoriserat visas ett meddelande på skärmen om att betalningen misslyckades. Du uppmanas då istället använda en annan betalningsmetod.

Fakturabetalning

För betalningar mot faktura samarbetar B&T med Klarna AB. Klarna AB gör en kreditprövning vilken i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post. Viktigt att notera vid fakturaköp:

 • Fakturan från Klarna skickas inte fysiskt i varupaketet utan digitalt till den e-postadress du anger vid beställningen.
 • Fakturan skickas så snart vi expedierat din beställning. Det är från detta datum du har 30 dagar på dig att betala fakturan.
 • Beställningar med fakturabetalning kan enbart levereras till din folkbokföringsadress. Se till att leveransadressen är den adress där du är folkboksförd när du fyller i dina leveransuppgifter.
 • Fakturabetalning innebär en tillkommande avgift på 19 SEK.

Vid utebliven betalning tillkommer en påminnelseavgift från Klarna. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. För frågor kring din faktura från Klarna hänvisar vi till Klarna kundservice (öppnas i nytt fönster). Där hittar du uppgifter såsom telefonnummer och öppettider.

Direktbetalning genom din bank

Du som är ansluten till Internetbank hos SEB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken, Sparbanken, Länsförsäkringar eller Skandiabanken kan välja att betala direkt via ditt bankkonto när du beställer på Naturkompaniet.se. Denna transaktion sker via Trustly Group AB. När du väljer direktbetalning som betalningsalternativ skickas du automatiskt vidare till Trustly och loggar in på din bank på vanligt sätt. Betalningen genomförs sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen. Om du betalar med direktbetalning sker transaktionen direkt och pengarna dras omedelbart från ditt konto.


5. PRESENTKORT OCH BONUSCHECKAR

B&T presentkort och bonuscheckar är enkla att använda och kan nyttjas som betalmedel både i våra butiker och i webbutiken. Betala hela beloppet eller använd presentkortet/ bonuschecken som delbetalning vid ditt köp.

Villkor för presentkort och bonuscheckar

B&T presentkort finns som fysiska kort som köps i butik. Det går också att köpa våra presentkort digitalt på beesansthings.com med leverans per sms eller e-post. Presentkorten är giltiga i tre år från köp- eller aktiveringsdatum. Exakt slutdatum framgår på baksidan av det fysiska kortet eller i sms/ e-postmeddelande för digitalt kort.

B&T bonuscheck skickas som e-postmeddelande till medlemmar i kundklubb 365 en gång per år. Bonuscheckens belopp kan användas som betalmedel i våra fysiska butiker eller i webbutiken. Beloppet på din check är en procentuell andel av det totala köpbelopp över 2000kr som du har handlat för under föregående år (returer räknas av från ditt totala köpbelopp). Bonuschecken är giltig i minst sex månader och exakt slutdatum framgår i e-postmeddelandet som skickas ut när du får bonuschecken. För både presentkort och bonuscheckar gäller att när giltighetsperioden har gått ut så kan de inte användas som betalningsmedel vid köp, inte heller återaktiveras samt att eventuellt resterande värde inte kan återbetalas. Värdet på presentkort och bonuscheckar kan inte lösas in mot pengar. Köp av presentkort kan inte returneras. Om du returnerar en vara/varor betalda med B&T presentkort och/eller bonuscheck så kommer återbetalning i första hand ske till ditt befintliga presentkort/bonuscheck, alternativt att vi utfärdar ett nytt digitalt presentkort/bonuscheck om giltighetsdatumet har passerats på ditt ursprungliga presentkort eller bonuscheck.

Presentkort och bonuscheckar är värdehandlingar som vi ber dig vara rädd om. B&T kan inte hållas ansvarig eller ersättningsskyldig för borttappade eller stulna presentkort/bonuscheckar, inte heller om dessa blivit avaktiverade eller skadade så att de inte kan användas.


6. SÄKRA BETALLÖSNINGAR I WEBBUTIKEN

B&T garanterar att de betalningsalternativ som erbjuds via webbutiken på Naturkompaniet.se är säkra. För betaltransaktioner samarbetar vi med Shopify som säkerställer att ditt kortnummer skickas genom en krypterad förbindelse med SSL (Secure Sockets Layer), en industristandard för säkra betalningstransaktioner. Shopify uppfyller även kraven för PCI DSS (Payment Card Industry Standard Data Security Standard) - en standard för säker hantering av kortinformation framtaget av de internationella kortnätverken MasterCard och Visa. I praktiken innebär det att B&T inte har tillgång till några kortuppgifter eller annan information som gäller din betalning, utan dessa hanteras av Adyen.

För ytterligare säkerhet använder vi också 3D Secure, en teknik framtagen för att säkerställa kundens identitet. 3DSecure innebär att du får en extra möjlighet att verifiera att du är den verkliga kortinnehavaren, därmed är det mindre risk att ditt kort skulle användas i bedrägligt syfte om det hamnat i orätta händer.


7. FRAKTAVGIFT VID KÖP I WEBBUTIKEN

Vid beställningsvärde över 495 kr (SEK), eller om du väljer att hämta ditt paket i någon av våra butiker, så tillkommer ingen fraktavgift. Vid beställningsvärde under 495 kr är fraktkostnaden 65 kr för leverans inom Sverige till något av Postnords ombud, eller 129 kr för hemleverans. För frakt till adress i annat land än Sverige inom EU är avgiften SEK 175.

Om din beställning måste delas upp på fler än en leverans, debiteras du inte extra fraktavgifter för efterföljande leveranser.

Vi kan dessvärre för närvarande inte expediera order till mottagare i länder utanför EU.


8. LEVERANSER

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Vid långhelger, rea och perioder av hög orderingång kan leveranstiden bli förlängd. Vi gör vårt yttersta för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. I leveransbeskedet finner du ett kollinummer som du kan använda för att spåra ditt paket via PostNords sajt eller i deras app. Om din beställning av någon anledning skulle bli försenad, kontakta vår kundtjänst. Du har alltid rätt att häva köpet hos oss vid en eventuell leveransförsening.

Din beställning kan behöva delas upp på fler än en leverans, vilket innebär att paket kommer fram med olika ankomstdatum. Det framgår då av leveransbeskedet (email) att fler leveranser väntas och du får ett kollinummer per paket.

Leverans till utlämningsställe

Alla våra leveranser inom Sverige sker med Postnord och det innebär att paketet kommer till Postnords ombud, t.ex. en livsmedelsbutik eller annat utlämningsställe på din hemort.

Om du uppgav uppgifter om e-postadress och/eller mobilnummer vid din beställning, kommer du att få uppgifter om kolli-ID skickat till dig så snart Postnord har mottagit ditt paket för leverans, alternativt att du följer leveransen i Postnord app. Med hjälp av kolli-ID kan du också bevaka ditt pakets status på Postnords hemsida. Om du har några specifika önskemål gällande leveransen, kontakta alltid vår kundservice så försöker vi hitta en lösning.

När paketet anlänt till utlämningsstället skickas en avi till dig. Om du har angett ditt mobiltelefonnummer vid beställningen får du istället ett ankomstmeddelande via sms.

Efter att paketet har ankommit till Postnords ombud så ligger det kvar i cirka 7 dagar. För frågor kring ditt paket, kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare.

Flexibel hemleverans

Med hjälp av Postnord kan ditt paket levereras hem till dig inom överenskommet tidsfönster, normalt vardagar klockan 08–21. Varan levereras till samma adress som du har angivit i betalningssteget. Du får ett meddelande via sms, mejl, eller ser i appen PostNord när ditt paket är på väg. Då kan du välja dag och tid för leverans till ditt hem, eller styra paketet till ditt postombud eller något av Postnords serviceställen om du vill hämta varan där. Paketet (försändelsen) kontrolleras och kvitteras av dig vid dörren.

Leveranser för företag

Har du som företag lagt en beställning kommer paketet att skickas med Företagspaket. Paketet levereras då till företagets leveransadress på vardagar mellan kl. 08.00-16.00. Postnord levererar ut paketet oanmälda och skulle det inte finnas någon mottagare på plats kommer en avi att lämnas. Med hjälp av avin kan företaget hämta ut paketet på Postnords centrallager eller Postnords Åkeri.


9. LEVERANSER UTANFÖR SVERIGE

Vi skickar beställningar till länder inom Europeiska Unionen (EU). Gällande fraktkostnad till adresser inom EU är SEK 175 inklusive moms, per order. Betalning för beställningar som ska skickas utanför Sverige kan endast ske med kontokort.

Leveranstiden till mottagare bosatta utanför Sverige blir någon dag längre än leveranstiden inom Sverige. För mer detaljerade uppgifter kontakta oss på hello@beesandthings.com eller ring +46 (0)498 55 999 så hjälper vi dig.

Vi kan dessvärre för närvarande inte expediera order till mottagare i länder utanför EU.


10. EJ UTLÖSTA PAKET

Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden en avgift för ett paket som inte hämtats ut från ombudet. Avgiften (för närvarande 250 SEK) avser kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad. Paketet ligger kvar i cirka 7 dagar från ankomstdagen hos ditt ombud. För frågor kring ditt paket, kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare.


11. ÅNGERRÄTT

Du som har köpt dina varor på distans, exempelvis online, har rätt att frånträda ditt avtal med oss utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag då du eller en av dig utsett tredje part, som inte är transportföretaget, tar varan i fysisk besittning. Om du har beställt flera varor i en och samma order som vi delar upp och skickar i två paket eller fler, räknas de 14 dagarna från dagen då du eller en av dig utsett tredje part, som inte är transportföretaget, tar den sista varan i fysisk besittning.

Vill du utöva ångerrätten ska du skicka oss (Bees and Things AB, hello@beesandthings.com) ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post eller e-post).

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du frånträder avtalet med oss kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig förutom leveranskostnad. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något. Vi får vänta med återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först. För mer information om återbetalningen, se punkt 14 nedan.

Du ska återsända varan till oss eller överlämna den till en av våra fysiska butiker utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att frånträda avtalet. För mer information om hur du returnerar varan till oss, se punkt 13 nedan. Ångerfristen ska anses ha iakttagits om du skickar tillbaka varorna innan denna fjortondagarsperiod löpt ut.

Du bekostar själv återsändandet av varan. Du är ansvarig endast för varornas minskade värde till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion.

OBS! Ångerrätten gäller inte följande varor:

 • Varor som är förseglade av hälso- eller hygienskäl och förseglingen har brutits av dig. Detta gäller t.ex. friluftsmat eller kaffe, vattenrengöringstabletter och i vissa fall underkläder eller badkläder;
 • Lösnummer av en tidning eller en tidskrift;
 • Varor som är specialtillverkade efter dina anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel.

12. BYTESRÄTT OCH ÖPPET KÖP

B&T erbjuder:

 • 30 dagars öppet köp på egen bekostnad.

För fullständiga villkor, läs nedan.

Vad gäller vid 30 dagars öppet köp och bytesrätt?

På B&T har vi valt att erbjuda dig som kund 30 dagars öppet köp och bytesrätt. Detta gäller utöver din lagstadgade ångerrätt i enlighet med punkt 11 ovan, som inte begränsas av följande villkor.

Du kan välja att inom 30 dagar:

 1. Returnera hela eller delar av ditt köp till oss och få tillbaka din betalning för respektive vara.
 2. Byta till annan vara/storlek/färg och betala eller få tillbaka ev. mellanskillnad.

Om du har beställt flera varor i en och samma order som vi delar upp och skickar i två paket eller fler, räknas de 30 dagarna från dagen som du eller det ombud du anlitat, har mottagit det sista paketet.

Vi förbehåller oss rätten att neka öppet köp eller byten som inte uppfyller våra köpvillkor.

Undantag från öppet köp och bytesrätt

OBS! Öppet köp och bytesrätt gäller inte följande varor:

 • Presentkort;
 • Varor som är förseglade av hälso- eller hygienskäl och förseglingen har brutits av dig. Detta gäller t.ex. friluftsmat eller kaffe, vattenrengöringstabletter och i vissa fall underkläder eller badkläder;
 • Lösnummer av en tidning eller en tidskrift;
 • Varor som är specialtillverkade efter dina anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel. 

Varans skick och originalförpackning

Öppet köp och bytesrätt gäller enbart oanvända varor samt återlämning av köpt vara i originalförpackning. Du får självklart prova varan dock ska detta enbart ske i den omfattningen som är nödvändig för att fastställa varans egenskaper och funktion.


13. SÅ RETURNERAR DU EN VARA

Returnera via postpaket

Om du väljer att skicka din retur till oss är det mycket viktigt att vi tydligt kan förstå från vem paketet kommer och vad vi ska göra med innehållet.

 1. Maila oss på hello@beesandthings.com och ange vilken vara du vill returnera. Vi återkommer med bekräftelse och returadress.
 2. Lägg returvarorna med originalförpackningar. Återförslut ordentligt. Du bekostar returfrakten själv.
 3. Lämna in paketet till ett av Postnords ombud, till exempel där du hämtade paketet.
 4. Du kommer att få en returbekräftelse när vi har mottagit din retur.

Returnera varor från adress utanför Sverige

Du står själv för fraktkostnaden. Vänligen kontakta vår kundservice för mer information.


14. ÅTERBETALNING

För köp via beesandthings.com som returneras är normal återbetalningstid 1-3 bankdagar, men senast 14 dagar. Ett butiksköp betalat med kort som returneras i butik kan vanligtvis återbetalas direkt. Skickar du din retur per post och har i förväg meddelat oss om den, har vi rätt att hålla återbetalningen tills det att vi mottagit varan från dig alternativt att du kan uppvisa bevis på att du återsänt varan.

Normalt återbetalas pengarna till det betalsätt du använt vid köpet. Har du betalat ordern med kontokort återbetalar vi pengarna till samma kontokort. Har du beställt och betalat med presentkort sker återbetalningen till ditt presentkort. Varor beställda mot Klarna Faktura återbetalas via Klarna. Vid återbetalning av varor betalda med direktbankbetalning eller postförskott behöver vi uppgifter om ditt bank/postgirokonto.

Var noga med att bifoga alla nödvändiga kontouppgifter med returpaketet eller ring in dina uppgifter till vår kundservice.


15. REKLAMATION

Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera i upp till tre år från köpet, dock inom skälig tid (två månader) från att ett fel upptäckts. Reklamationer kan antingen göras i någon av B&T butiker eller genom att kontakta vår kundservice. Var beredd på att uppge relevant information för att vi ska kunna hantera din reklamation.

Vid reklamation står B&T för fraktkostnaderna inklusive ev. ersättningsleverans. Därför är det viktigt viktigt att använda frakthandlingarna som skickats från B&T. Väljer du att själv bekosta frakten och hur varan skickas tillbaka till oss så ansvarar du också själv för varan fram tills att den når oss, alltså även under transporten. Produkten/-er som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av B&T.

Vill du reklamera en vara, kontakta först vår kundservice:

E-post: hello@beesandthings.com

Chatt: på vår hemsida.

16. TVIST

I händelse av tvist där B&T och kund inte kan komma överens avser vi att medverka i så kallat Alternativt tvisteförfarande (ADR - Alternative Dispute Resolution) i enlighet med de av EU framtagna reglerna därikring (Lag (SFS 2015:671) om alternativ tvistlösning i konsumentförhållanden.

Alternativt tvisteförande - ADR

Avsikten med alternativt tvisteförfarande är att bl a att utanför domstol möjliggöra ett enkelt, effektivt och billigt sätt att lösa tvister mellan konsumenter och näringsidkare inom EU. Istället för domstol behandlas ärendet av neutrala tvistlösningsnämnder som för parterna, konsumenten och näringsidkaren, föreslår eller ålägger en lösning.

Om du önskar få ditt ärende behandlat som ett alternativt tvistförfarande kontaktar du den lokala tvistlösningsnämnd som hanterar din fråga. För konsumenttvister inom Sverige är det Allmänna reklamationsnämnden (ARN):

Allmänna reklamationsnämnden
Box 174
Stockholm, 10123
Sverige
http://www.arn.se (öppnas i nytt fönster)

Vid eventuell tvist följer B&T Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Tvistlösning online - ODR

Är du som kund missnöjd med en köpt vara eller tjänst från B&T, kan du anmäla ärendet via ARN:s webbplats, se ovan, eller till en EU-gemensam webbplats för att få din tvist prövad online, så kallad ODR (Online Dispute Resolution).

EU:s webbplats för tvistlösning på nätet finner du här: http://ec.europa.eu/odr (öppnas i nytt fönster).

Våra uppgifter:

Bees and Things AB
Postadress: BILLO VRD 412-WByängsgränd 14, 120 40 Årsta
Org.nr: 559368-8368
E-post: hello@beesandthings.com
Telefon: 0498 - 55 000


17. PERSONUPPGIFTER

De personuppgifter du lämnar till Bees and Things AB hanteras med största respekt och vi ber om ditt samtycke till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig. Vi behöver dina personliga uppgifter för följande ändamål:

 • För att du ska kunna skapa ett personligt konto på beesandthings.com.
 • För att vi ska kunna behandla din beställning och göra eventuell kreditkontroll.
 • För att via SMS och e-post kunna meddela leveransstatus, eller kontakta dig i händelse av problem med leveransen av din order.
 • För att kunna skicka information om händelser och kampanjer på B&T via t.ex. nyhetsbrev.

I vår dataskyddspolicy finner du samlad information om hur Bees and Things AB hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kring dessa. Du har enligt lag rätt att få ta del av den information som vi har registrerad om dig, och få uppgifter ändrade eller raderade. För mer information om det vänligen läs vidare i vår dataskyddspolicy (öppnas i nytt fönster).


18. FORCE MAJEURE

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndighets åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.


19. LAGEN OM ELEKTRONISKA ANSLAGSTAVLOR

B&T följer Lag (1998:112) om ansvar för elektroniska anslagstavlor, som t ex gäller för kommentarer som publiceras av våra användare via Facebook på beesandthings.com. Enligt lagen är vi skyldiga att ha uppsikt över publicerade kommentarer, och vi förbehåller oss därför rätten att gå igenom och ta bort meddelanden som innebär hets mot folkgrupp, uppvigling, barnpornografibrott, våldsskildring, annat material som kan verka stötande eller om en användare gjort sig skyldig till upphovsrättsintrång.


20. BOLAGSINFORMATION

Bees and Things AB är dotterbolag till Rumblewood AB med säte i Visby.

Postadress: BILLO VRD 412-WByängsgränd 14, 120 40 Årsta

Kontor: Dragarbrunnsgatan 50c, 75320 Uppsala

Org.nr: 559368-8368
Momsregistreringsnummer: SE559368-836801

Kontakt: Bees and Things kundservice
E-post: hello@beesandthings.com